Αρχική Σελίδα

Ebuddy Technology Co.,Limited

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. τεχνολογίας Ebuddy, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2015, είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνει την Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις. Το Ebuddy εστιάζει στις αντιφατικές λύσεις συνελεύσεων συνδετήρων και καλωδίων υψηλής ακρίβειας. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες καλύπτουν το συνδετήρα Mininature (M6-M18), το συνδετήρα μετάλλων, πλαστικός ιατρικός συνδετήρας, αδιάβροχος συνδετήρας, συνέλευση καλωδίων, που χρησιμοποιείται ευρέως στα είδη σκληρών περιβάλλοντος και εφαρμογών.

 

Μέσω της καλής ποιότητας, της ανταγωνιστικής τιμής, των προϊόντων σταθερότητας και των ικανοτήτων σχεδίου εμφάνισης, χρησιμοποιούμε συνεχώς τη προηγμένη τεχνολογία για να ικανοποιήσουμε τις διαφορετικές ανάγκες του πελάτη. Συγχρόνως, η επιχείρηση ασκεί τα πλεονεκτήματά της στα sulotions συνελεύσεων καλωδίων συνήθειας, συλλέγει περισσότερη δύναμη τεχνολογίας και φρόνησης, και αναπτύσσεται συνεχώς και καινοτομεί, προσπαθώντας να μπεί βαθμιαία στη διεθνή αγορά με την παροχή των ανταγωνιστικών προσαρμοσμένων προϊόντων συνδετήρων και των λύσεων συνελεύσεων καλωδίων.

 

Το Ebuddy έχει την πλούσια εμπειρία στην παροχή των συνδετήρων και των καλωδίων συνήθειας στις βιομηχανικές συσκευές ελέγχου, τους ιατρικούς εξοπλισμούς, τις συσκευές μέτρησης και επιθεώρησης, τους ακουστικούς & οπτικούς και στρατιωτικούς εξοπλισμούς. Το Ebuddy θα παράσχει τα τέλειες προϊόντα και τις υπηρεσίες στους συνεργάτες, θα λειτουργήσει μαζί για να ερευνήσει την αγορά, θα πραγματοποιήσει την αξία πελατών, θα επιτύχει τη συνεργασία, και θα βρεί τη αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση.


Το Ebuddy αναμένει με ενδιαφέρον ειλικρινά περισσότερους νέους συνεργάτες για να ερευνήσει από κοινού την αγορά, λειτουργήστε μαζί για να δημιουργήσετε μια νέες ιστορία και μια λαμπρότητα στον τομέα των συνδετήρων.

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

2015--Η τεχνολογία Ebuddy σε Shenzhen, Κίνα

 

2015.07-βρήκαμε το εργαστήριο δοκιμής προϊόντων

 

2015-2016-Έχουμε αναπτύξει τα πολυ προϊόντα σειράς B/K/S/F/HR10A, και τα καταχωρημένα πολλαπλάσια διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

 

2017-2018-Τα προϊόντα μας έχουν εγκρίνει από το CE, ROHS, ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑ, και το εργοστάσιό μας έχει η πιστοποίηση ISO9001

 

2019-2020-πρέπει να επεκτείνουμε τη γραμμή παραγωγής μας συνέλευσης καλωδίων, ειδική στις λύσεις καλωδίων συνήθειας

 

2021-- Αναπτυχθείτε για το καλύτερο μέλλον!

Ebuddy Technology Co.,Limited Ebuddy Technology Co.,Limited Ebuddy Technology Co.,Limited
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Μάρκες : Ebuddy το /OEM

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-3000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2015

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Ebuddy Technology Co.,Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Ebuddy Technology Co.,Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Ebuddy Technology Co.,Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Ebuddy Technology Co.,Limited Πιστοποιήσεις